HOUTGESTOOKTE KOFFIEMACHINE

Little Susie is een op houtgestookte koffiemachine. Een unieke manier om een lekker bakkie koffie te maken al zeggen we het zelf. 

HOE WERKT DE LITTLE SUSIE

Het principe is eigenlijk heel eenvoudig. Je stookt namelijk de kachel op waardoor warmte ontstaat. Deze warmte gaat voor een groot deel door de kachelpijp de openlucht in, echter hebben wij in de kachelpijp een warmtewisselaar geplaatst dat water opwarmt voor de koffie.

Wanneer het opgewarmde water, vaak 100 graden, door natuurlijke stroming de tank binnenkomt wordt het door meerdere kleppen teruggekoeld naar 92 graden. De perfecte temperatuur om koffie te zetten. Op en in de tank zitten diverse kleppen, overdrukventielen en temperatuursensoren om dit te realiseren. Elke kop koffie wordt gemaakt van vers gemalen koffiebonen.

ARRANGEMENTEN VAN LITTLE SUSIE

Het all-in starttarief voor Little Susie-onbeperkt is € 350,- voor de eerste 1,5 uur verse koffie tot 50 personen. Deze kosten zijn inclusief voorbereiding, opbouwen, afbreken en schoonmaak. Hierna komt er € 87,50 bij per half uur.
 

Bij de prijs inbegrepen:

- Een unieke ervaring en belevenis.

- Een Barista om heerlijke koffie specialiteiten te maken.

- Verschillende soorten thee, koffiemelk, suiker, roerstaafjes etc.

 

Little Susie Menu:

Naast de diverse koffievarianten, thee en chocomelk kunnen we op verzoek ook wat lekkers serveren zoals verse appelgebak uit de oven, muffins, gevulde koek, cakejes, cupcakes of wafels.

EIGEN KOFFIEMERK

Onze koffie wordt op traditionele wijze speciaal voor ons in Italië gebrand, verpakt en naar Nederland verzonden. Vakmanschap en de liefde voor koffie heeft ons doen besluiten voor een Italiaanse koffiebranderij te kiezen. Alleen op deze manier kunnen wij een constante smaak sensatie garanderen die garant staat voor een overheerlijk en eerlijk bakkie koffie.

MOGELIJKHEDEN VAN HET VERHUUR

Wil jij ook graag ervaren wat Little Susie voor jou kan betekenen? Laat het ons dan weten door middel van de contact pagina!

Extra Foodtrucks tot aan een mini festival