top of page

BEDRIJFSBORREL

Borrelen met collega’s, klanten en relaties

ZAKELIJKE AFSPRAAK OF EVENEMENT ORGANISEREN?

 

Kies dan voor de all-in arrangementen met een hapje en drankje, geef een speech tijdens het event en laat je verder ontzorgen door ons personeel.

slide1_proosten_bedrijfsborrel_intro_feed.jpg

BEDRIJFSBORREL MET LEKKERE HAPJES

 

Hapjes zorgen voor gezelligheid en die kunnen natuurlijk niet ontbreken aan een gezellige borrel. De bitterballen doen het altijd goed, maar een zoutje op tafel zorgt voor leuke gesprekken aan de tafel. Er  zijn nog meer mogelijkheden! Kaasplankjes, stokbrood met smeersels en luxe party amuse hapjes zijn heerlijke toevoegingen aan een geslaagde borrel.

DAAR PROOSTEN WE OP!

 

Met een bedrijfsborrel kan je proosten om een mooi jubileum van het zoveel jaar bestaan van het bedrijf, maar ook voor iemand die met pensioen gaat of omdat jullie gezegend zijn met het leuke team. Een glaasje prosecco heven geeft een mooi gebaar aan het geheel en een leuke start aan de borrel. Uiteraard schenken we ook ook bier, fris en wijn. Ook cocktails vallen onder de mogelijkheden, speciaal biertjes en de limonade bar.

LEKKER BASIC OF CHIQUE

 

Bestaat het team uit jonge mensen en hebben ze geen zit plek nodig? Dan kan een simpele statafel al voldoende zijn. Wil je wel zitplekken creëren hebben we ook de normale biertafels met banken. Mocht je toch willen gaan voor een luxere partij, dan hebben wij ook ook onze luxe statafels met barkrukken of luxe bistro tafels met stoelen.

MEER DAN ALLEEN BORRELEN

 

Denk je toch "we hebben wel zin in meer dan alleen een natje en een droogje"?  Dan zijn er natuurlijk nog een tal aan mogelijkheden die wij bieden om het bedrijfsevent tot een leuk succes te doen slagen! Onze BBQ boys realiseren een compleet BBQ arrangement of combineer een burger met friet met overheerlijke pizza en pasta gerechten.​

MEER IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSBORREL?

​Ontvang direct ons foodbook en plan je event vanaf 50 personen voor een geslaagde bedrijfsborrel
 

Geef je e-mail adres aan ons door en ontvang ons foodbook voor meer inspiratie

Hoe heb je ons gevonden?
bottom of page