top of page

MUZIEK

Zonder muziek is er geen feestje. Of je nou kiest voor achtergrond muziek, een DJ of volledige band, iedereen ervaart muziek als een positieve trigger! En niets is zo belangrijk als sfeer maken op een feestje.

IMG-20210904-WA0021.jpg

E-MOTION

Twee vrolijke dames

Een vrolijk zang duo voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest, festival, verjaardag of jubileum.

Van gezellige achtergrond muziek tot aan een vette party! Wij zijn van de partij!

_JEB3006.jpg

Allround duo of trio

SMALL TALK

De band Small Talk is veelzijdig inzetbaar. Zowel als duo als trio. Het unieke zit ‘em in de presentatie, de repertoirekeuze en het instrumentarium. Zang, gitaar, contrabas en percussie.

Akoestisch of versterkt, het is altijd 100% live!

Allround duo of trio

70/80's PARTY

Swing met de lekkerste en bekendste nummers uit de jaren 70 en 80! Geniet van alle top hits van deze tijd samen met vrienden, familie, buren of collega's 

pexels-rodnae-productions-8119509.jpg

COVERBAND FLAVOUR

Party band

Of het gaat om uw bruiloft of een andere gelegenheid, Coverband Flavour maakt er een spetterende show van. Denk aan festivals, schuurfeesten, tentfeesten of andere gelegenheden.

flavour  band.jpg
dj morris.jpg

DJ MORRIS

Ibiza/house party’s

DJ Morris heeft binnen no time de juiste vibe te pakken en heeft iedereen een party to remember. Sterk in het bedenken en tot in de puntjes uitvoeren van entertainment dat past bij het evenement

band amplifier.jpg

Party band

COVERBAND AMPLIFIER

Zij helpen om jullie dag compleet te maken. Een knalfeest als mooie afsluiter van jullie speciale dag. Wij denken mee in de opbouw van de avond en spelen in overleg dat ene nummer die voor jullie de dag helemaal afmaakt!

Bruiloft DJ

STEN KLUTS

Een feest in elke vorm en maat. Wij weten hoe belangrijk uw bruiloft voor u is en zullen er dan ook alles aan doen er een geslaagde avond van te maken. Welke show bij uw gelegenheid past, komen we graag samen achter.

DJ Sten Kluts.jpg

APRÉSKI PARTY

Of het gaat om uw bruiloft of een andere gelegenheid, Coverband Flavour maakt er een spetterende show van. Denk aan festivals, schuurfeesten, tentfeesten of andere gelegenheden.

dj-2581269_1920.jpg
bottom of page