DE STOERE BURGER BOYS

big burger.png

De Burger Boys gebruiken voor hun burgers het allermooiste rundvlees, namelijk het Black Angus rundvlees. Het vlees is afkomstig van de in Schotland gefokte runderen. De Black Angus Burger wordt voor jouw ogen op de Green Egg, Ofyr (luxe vuurschaal bbq) en de Smoker bereid. Dit garandeert dat de burger zijn smaak van gerijpt rundvlees, malse en romige bite behoud.
 

Onze eigen BBQ Boys zijn stuk voor stuk BBQ Pitmasters met een talent voor het bereiden van een lekker en eerlijk stukje vlees of vis. Dit alles in combinatie met een frisse salade en huisgemaakte sauzen, brood en kruidenboter.

WERELDWIJD SUCCES

hamburger.png

ARRANGEMENTEN OP BASIS VAN 80 PERSONEN

De belangrijkste reden voor het wereldwijde succes van het Aberdeen / Black Angus ras, is de uitzonderlijke kwaliteit van het Angus vlees. Restaurants zetten het graag op de menukaart.

 

Dit heeft te maken met de marmering van het vlees: dunne lijntjes vet die door het vlees lopen. Vet heeft de eigenschap dat het smaakaroma's vasthoudt, wat het zo lekker maakt!

Laat je verrassen en maak van jouw feest iets speciaals met deze heerlijke Angus burgers.

Black Angus burger: va. €7,50 p.p. met toppings.

Black Angus burger met kipburger & toppings: va. €8,50 p.p.

Black Angus burger met zalmburger & toppings: va. €8,50 p.p.

Vega burger: €5,50 p.p.

Uitgebreid BBQ pakket 1: va. €24,50 p.p. met vlees & vis gerechten, salade bar & bijgerechten (inclusief borden & bestek)

Uitgebreid BBQ pakket 2 de Lux: va. €29,50 p.p. (pakket 1 + bier, fris en wijn: 1e uur: €6,- pp / 2e uur: €5,- p.p. / 3e uur: €4,- p.p.

Voor de uitgebreide versie van de arrangementen klik hier!

GOEDE COMBINATIE MET DE FRITES FACTORY

shake2.png

MOGELIJKHEDEN VAN HET VERHUUR

De BBQ Boys kan je los huren, maar is ook een perfecte combinatie met de Fites Factory! Deze combi wordt daarom ook vaak als arrangement aangeboden. De Fites Factory wordt dan gecombineerd met de Ofyr BBQ.

De Burger Boys zijn te huur voor een dag of weekend. We hebben twee BBQ pakketten aan te bieden. Daarnaast staan wij open voor andere gewenste opties. Meer weten over de Burger Boys? Stuur een mail of bel ons even.

chef menu.png

Extra foodtrucks tot aan een mini festival