top of page

Festival catering

Een plastic bakje met friet en een frikandel is niet meer van deze tijd...

Wat we daarmee willen zeggen is dat de markt constant in beweging is en dat je niet meer kan uitgaan van een standaard concept. Iedereen wil iets unieks, iets aantrekkelijks, iets wat even anders weg-hapt als dat je gewenst bent. De sensatie die er achter zit, het milieu bewuste en de gezondheid, dat is waar men naar op zoek is. 

Kwaliteit en de beleving in de Must-have op het moment en daar springen wij op in met onze verrassende foodconcepten. En we hebben in de jaren met onze partners bewezen om een event op maat te ontwikkelen dat past bij jouw unieke evenement. 

ONS CONCEPT

 

Wat maakt ons anders dan de rest

  • Wij maken ons pizzadeeg zelf en bereide de pizza's vers voor je neus klaar tot de lekkerste puntjes uit de hout gestookte steenoven 

  • Wij kiezen bewust van Black Angus burgers voor de malsheid en smeulen ze op de Ofyr tot dat ze gaar genoeg zijn om direct op jou broodje te serveren

  • Wij snijden onze eigen biologische aardappelen tot heerlijke frieten die worden gebakken in schoon helder biologisch frituurvet

  • Ook houden wij rekening met Vegan hapjes 

  • De pasta kan je zelf samenstellen en wordt voor je neus bereidt en geserveerd met verse rucola en Parmezaanse kaas

  • We maken kleurrijke salades afgestemd op de gerechten zoals vis, vlees en meer

  • Bakjes vers gesneden fruit en smaakvolle smoothies

  • Unieke cocktails met exclusieve smaaksensatie en bijbehorende verfraaiers

De presentatie

​Wij houden niet van standaard en proberen daarom met alles 'out of the box' te denken. Vers gesneden friet krijgt zijn finishing touch niet met een plastic bakje, maar met een duurzaam karton bakje. En het wordt wederom niet geserveerd vanuit een kleine snackbar op wielen, maar vanuit de Frites Factory die is afgestyled met planten, moderne rekjes en leuke eyecatchers. Dat bedoelen wij nou met kwaliteit en beleving. Er een feestje van maken om een frietje bij ons te bestellen!

Portfolio

Wij hebben onder andere gestaan op grote evenementen als:

VERHUUR VAN MEUBILAIR
 

Wij verhuren verschillende meubilair van de standaard biertafels met banken tot eigen ontwerp tafels en stoelen. Zo hebben wij in het bijzonder onze Urban Jungle doortables 

DROOG STAAN


Een schuilplek kunnen vinden in de zomer is net zo belangrijk als in de winter! 

We hebben meerdere mogelijkheden om op het festival terrein een schuilplaats te creëren. We doen dat niet met ouderwetse partytentjes, maar enorme stretchtenten die je op alle mogelijke manieren kunt opzetten. Ideaal en wederom weer uniek!

VERFRAAIEN MET LEUKE INRICHTING


Naast je de meubels nodig hebt om op te chillen, hebben we ook afstyling nodig! 

We hebben verschillende thema's waarbij we het evenement volledig kunnen stylen naar wens. Heb je een rode loper nodig, lightboxen, tijgervelletjes vuurschalen of thema wanden... We hebben het allemaal.

KAUWKLEUNEN OF GEWOON KOUD

 

Afhankelijk van seizoen hebben wij verschillende mogelijkheden om in ieder geval lekker knus bij elkaar te blijven. 

Zo hebben we verschillende heaters in diverse maten, vuurschalen, fakkels en hele lucht kanonnen.

LICHT EN GELUID
 

Muziek is de gangmaker van het evenement. De muziek moet aansluiten op de sfeer die er hangt en dat kan heel bepalend zijn. Daarnaast ook hoe hard of zacht het staat.

Naast kleine tot grote muzieksets, hebben wij ook leuke bandjes, DJ's en solo artiesten die gekozen kunnen worden naar aanleiding van de wensen.

festival catering
bottom of page