top of page

WIE ZIJN WIJ

Rob.jpg

Rob

Rob, eigenaar, heeft zijn sporen verdiend in de horeca en met het organiseren van diverse groten en kleinere evenementen.

De horeca is hem met de paplepel ingegoten. Zijn familie heeft een eetcafé in Amsterdam (inmiddels al meer dan 27 jaar), tien jaar gewerkt in de evenementenbranche (food en techniek) en was uitbater van een restaurant op het strand in Zeewolde. Maar is nu weer terug bij wat hij het leukst vindt, de foodtruck catering.

Rick.jpg

Rick

Rick, mede eigenaar, heeft zijn sporen verdiend bij grote organisaties. Buiten dat hij een fijne vent is, van gezelligheid houdt, is hij ook nog eens superhandig.

Alles wat Rob en Rick bedenken werkt hij uit. Recent voorbeeld? De Little Susie koffietruck heeft Rick zelf gebouwd.

chter de schermen weet hij ook nog eens de evenementen goed neer te zetten, organisatorisch een kei!

Tamara.jpg

Tamara

Dit is Tamara, 33 jaar jong, getrouwd en moeder van een tweeling.

Tamara draagt Moving Streetfood bij in het onderhoud van de website en social media. Daarnaast stuurt zij personeel aan en is niet bang voor vieze handen.

Deze bezige bij is overal te vinden binnen Moving Streetfood en vind het niet erg om haar handen uit de mouwen te steken.

Joeri.jpg

Joeri

Dit is onze Joeri. 29 jaar jong en woont in Zeewolde.

"Wat ik erg leuk vind om te doen binnen Moving Streetfood is het opbouwen en afbouwen van de evenementen, pizza bakken, friet bakken en het geluid regelen." 

Deze technicus draait geregeld aan de knoppen als het gaat om het geluid. Voor muzikanten, headsets voor personeel, microfoons voor alles! 

Marije.jpg

Marije

Onze Marije, 44 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. 

Deze horeca tijger is geregeld te vinden achter de bar maar in en rondom de foodtrucks is ze ook een helpende hand. Ondanks dat ze er even tussenuit is geweest, bleef de horeca toch kriebelen. 

Toen wij haar vroegen om te helpen met de events, was ze er als de kippen bij en daar heeft ze geen spijt van gehad!


"Het is een gezellig team, leuke opdrachten en lekker knallen en weer voldaan naar huis."

Nadine.jpg

Nadine

Dit is Nadine. Ze is 19 jaar oud en komt ons geregeld helpen op events 

"Ik vind het ontzettend leuk om bij de Moving Streetfood te werken. Vooral het friet bakken, achter de bar staan maar ook zeker liedjes zingen in de muziek caravan. Je maakt hier altijd wat nieuws mee!"

Henriette.jpg

Henriëtte

Deze topper is Henriëtte, woont in Nijkerk, is zo gek als een deur en komt graag helpen bij grotere evenementen. 

Met meer dan 20 jaar werkervaring in de horeca heeft ze ook haar eigen onderneming als cateraar en haalt ze veel plezier uit het bereiden van lekkere gerechten.

Ze is daarom om geregeld te vinden in onze rijdende keukens voor het bereiden van de lekkerste hapjes

Rowena.jpg

Rowena

Rowena is 18 jaar en helpt ons af te toe bij events. 

"Door te werken bij Moving Streetfood kom ik op verschillende feestjes en evenementen. Ik vind het super leuk is om te doen! Er is altijd een gezellige sfeer met een heel fijn team."

Ze is erg creatief, geregeld te vinden in het theater en houdt ze van drummen. Daarnaast is ook bijlesdocent, oppasser en speelgoedwinkelmedewerker.

Charlotte.jpg

Charlotte

Dit is Charlotte, getrouwd en woont in Zeewolde. 

Deze topper staat geregeld bij grote evenementen in de bediening of achter de bar. Daarnaast wordt ze enthousiast bij het ontvangen van gasten en begeleid ze graag naar de juiste tafel. 

Een mooie aanwinst voor onze organisatie!

Groep.jpg
bottom of page