RIJDENDE BAR MET KOELCEL, BIERTAP EN BEELDSCHERM

De Tap on Wheels foodtruck is een all in one concept. De koelcel, biertap en koelkasten zitten allemaal verwerkt in deze truck en is binnen 30 minuten bedrijfsklaar. Daarnaast is de bar voorzien van beeldscherm geschikt voor verschillende doeleinden zoals reclame, prijzen of informatie over het betreffende evenement.

 

De Tap on Wheels wagen is ingeklapt 3,5 meter lang en 1,75 meter breed. Uitgeklapt heeft de bar een uitgifte punt van maar liefst zes meter uitgifte met twee tapkranen met als mogelijkheid verschillende bieren op de tap.  Daarnaast is er voldoende koelcapaciteit om een grote groep mensen te voorzien van een gekoeld drankje. De Tap on Wheels is zeer geschikt voor feesten en partijen, festivals en events. Met name outdoor!

VOOR IEDER WAT WILS

De Tap on Wheels is groot genoeg om een evenement van 500 man te voorzien van drinken. Ons standaard arrangement bestaat uit frisdrank, wijn, bier, home made lemonades, smoothies & verse jus en natuurlijk koffie & thee.

 

Speciaal biertje of (fris)drank schenken? Alles is mogelijk, denk hierbij aan themadrankjes, of juist iets lekkers wat het thema helemaal afmaakt. Deel jouw ideeën met ons, we denken graag met je mee om er een onvergetelijk feest van te maken.
 

dfeferg.png
bier.png

ARRANGEMENT MOGELIJKHEDEN

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met de Tap on Wheels. Hier een aantal mogelijkheden voor verhuur.

Per dag te huur zonder personeel & drank: € 250,-

Te huur met personeel: vanaf 80 personen, minimaal 2 uur à €11,- pp inclusief onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Zelf op te halen of wij brengen de foodtruck op locatie tegen kilometervergoeding

Te huur als onderdeel van een volledig festival of evenement in combinatie met onze andere foodtrucks waardoor de prijs voordeliger wordt.

Te huur voor workshop cocktails maken of andere workshop.

glas.png

TAP ON WHEELS LOS OF ALS ARRANGEMENT

De foodtruck is los te huren maar er is ook een mogelijkheid het arrangement uit te breiden met extra meubilair, foods of een professioneel geluidssysteem waarbij een microfoon aanwezig is. Voor foods is de Frites Factory truck een perfecte combinatie. Bereid het arrangement nog verder uit met een Ofyr waar we de lekkerste burgers mee bakken!

WORKSHOP COCKTAILS MAKEN

Een workshop cocktails maken is leuk voor iedereen! Je leert de juiste drankjes en hoeveelheden te mixen voor de perfecte cocktail! Wil jij graag een cocktailworkshop geven aan vrienden, familie of in het bedrijf? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden. 

frisdrank2.png

Extra Foodtrucks tot aan een mini festival