HUUR EEN FRIETWAGEN

De Frites Factory bakt bio friet vanuit een authentieke pipowagen. Friet zonder poespas gewoon puur natuur. De biologisch geteelde aardappels komen direct van het land in onze polder en worden ter plekke omgetoverd tot de meest verrukkelijke friet. De vers gesneden frieten worden gebakken in 100% plantaardige olie. Wij laten mensen ervaren hoe verse gebakken friet lekker en verantwoord snacken kan zijn. Zelfs onze verrukkelijke mayonaise is gemaakt van scharreleieren.

DE BEST MOGELIJKE SMAAKBELEVING

We halen onbehandelde duurzame Agria aardappels rechtstreeks van de boer zodat de smaakvolle en vitamine rijke schil er omheen kan blijven, dit geeft onze frieten net wat meer ‘karakter’. We willen er namelijk zeker van zijn dat we altijd en alleen maar de allerbeste kwaliteit aanbieden. Een combinatie van passie, vakmanschap, gezond verstand, 100% plantaardige olie én een vleugje zeezout geeft de best mogelijke smaakbeleving.

DE FRITES FACTORY ARRANGEMENTEN OP BASIS VAN 100 PERSONEN

Puntzak friet: va. €6,00 p.p. keuze uit mayonaise, satésaus, curry, ketchup of uitjes

Puntzak friet met keuze: va. €9,95 p.p. keuze uit runderstoof, pulled pork, pulled chicken of groenten stoof

Puntzak friet met snack: va. €7,50 p.p. (frikandel, kaassoufflé, kalfskroket)

Puntzak friet met Burger: va. €12,50 pp met toppings, sla, komkommer, tomaat, gebakken ui, spek & kaas

Puntzak friet met salades: va. €8,50 p.p. (Griekse salade, waldorfsalade, vers fruitsalade, couscoussalade)

wdfeg.png
zak-friet.png

WAT DOET DE FOODTRUCK NOG MEER

Naast dat er vanuit de Frites Factory overheerlijke frieten worden geserveerd, zijn er ook andere mogelijkheden waarbij de foodtruck wordt ingezet. Naar de Pizzaria on tour hebben we een heerlijke saladebar die uitgeserveerd wordt vanuit de Frites Factory.

RESERVEER NU DE FRITES FACTORY

Geef je binnenkort een feest en lijkt het je leuk om de foodtruck te reserveren of het uit te bereiden met een van onze andere foodtrucks? Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch via de contact pagina.

Extra foodtrucks tot aan een mini festival