BENVENUTI NELLA PIZZERIA ON TOUR

pizza.png

De Pizzeria foodtruck is een mobiele houtgestookte steenoven die wordt  omgetoverd tot een klein Italiaans restaurant. Onze gepassioneerde Italiaanse chefkok verzorgt een complete Italiaanse beleving. Bij Felice staat alles in het teken van eten en drinken en het culinaire verwennen van gasten. Per slot van rekening is eten een basisvoorwaarde voor elke Italiaan, “la vita e bella“. Het werken met biologische producten is voor deze Romein van geboorte een must, uit de mobiele Italiaanse keuken tovert Felice de lekkerste pizza's,pastagerechten, antipasti en heerlijke desserts.

GESCHIKT VOOR ELKE WILLEKEURIGE LOCATIE

Pizzeria on Tour staat voor puur en lekker Italiaans eten. Wij werken altijd met verse producten, eerlijke ingrediënten en traditionele recepten. Ons motto is niet voor niets ´leuk om naar te kijken en lekker om te eten´. Bovendien neemt onze mobiele  houtgestookte steenoven, weinig plek in en we kunnen daardoor heel eenvoudig neerstrijken op elke buitenlocatie. Onze pasta-unit kan goed binnen geplaatst worden.

make-pizza.png

GEZOND EN LEKKER

Pizzeria on Tour staat voor verse en eerlijke ingrediënten,  veelal producten uit de streek en seizoensproducten. Pizzeria on Tour gebruikt traditionele recepten, afgestemd op de moderne smaak. Dieetwensen of een allergie? Geef het aan ons door of vraag gerust naar alle mogelijkheden. Naast lekker en gezond, is ons aanbod ook betaalbaar.

ARRANGEMENTEN OP BASIS VAN 50 PERSONEN

Pizzapunten: va. €9,95 pp op basis van 1 pizza p.p.

Pasta gerechten: va. €9,75 op basis van 1 maaltijd 750 gr p.p.

Pizza punten & pasta gerechten: va. €14,95 halve pizza en 1 pasta maaltijd van 400 gr p.p.

Antipasta & dessert: va. €12,50 p.p.

Drank arrangement: va. €6,- 1ste uur, €5,- 2de uur, €4,-  3de uur

Italiaanse foodstand: (ideaal voor binnen) op aanvraag

Workshop pizza & pasta: gerechten (op aanvraag)

METEEN EEN AFSPRAAK MAKEN?

Het totale aanbod van Pizzeria on Tour maakt elk evenement, bruiloft, festival, borrel of (bedrijfs)feest tot een onvergetelijke dag.  Pizzeria on Tour kan in bijna geheel Nederland ingezet worden, met uitzondering van de eilanden. Jouw wensen en voorkeuren staan daarbij altijd centraal en wij denken graag met u mee.  Meer informatie ontvangen of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons gerust voor een afspraak of plaats een aanvraag voor een vrijblijvende offerte.

pizzapunt.png

Extra foodtrucks tot aan een mini festival