HEERLIJKE VERSE POFFERTJES

Wie is er niet mee groot gebracht; verse poffertjes van de bakplaat! Lekker warm met een klontje boter, poedersuiker op een bordje met een prikker.

 

Niet alleen kinderen zijn dol op poffertjes, ook volwassen prikken graag een vorkje mee. Op onze poffertjesplaten worden ze vers en op ambachtelijke wijze bereid met alleen de beste ingrediënten, rechtstreeks van de boer uit de omgeving. Je hoeft alleen nog maar de toppings er aan toe te voegen en dan is het genieten!

EERLIJKE INGREDIËNTEN

ARRANGEMENTEN OP BASIS VAN 80 PERSONEN

lets eat.png

De poffertjes worden gebakken op een 140 dops koperen bakplaat met eerlijke, biologische ingrediënten. Dat verschil proef je! We bereiden de poffertjes met ambachtelijk gemalen granen en een beetje vanille. Ze worden bestrooid met poedersuiker en voorzien van echte roomboter.

Leuk te combineren met een Homemade Lemonade bar!

De echte traditionele manier van poffertjes bereiden:
Vanaf €4,50 p.p. met een klontje roomboter en poedersuiker.

Voor minder personen houden wij aan: € 350,- voor 2 uur  onbeperkt poffertjes bakken.

 

Natuurlijk zijn er meer alternatieven mogelijk om het feest nog persoonlijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan toppings als vanille roomijs, vers fruit, slagroom, mini smarties, warme kersen of Nutella chocolade pasta.

BIOLOGISCH AFBREEKBAAR

De poffertjes worden geserveerd op biologisch afbreekbare disposables met daarbij een houten vorkje. Zo dragen wij bij aan de duurzaamheid.

OOK POFFERTJES OP HET FEEST?

Poffertjes zijn populair in Nederland en wordt vaak als extra foodtruck ingezet bij een evenement. Dit kan ook net het verschil maken op jouw evenement! Wil jij graag poffertjes onderdeel laten uitmaken van jouw feest? Neem dan contact met ons op via de contact pagina

Extra foodtrucks tot aan een mini festival

Tip!

Leuk om te combineren met de homemade lemonade bar