OVERHEERLIJKE VERSE PASTABAR

Naast de overheerlijke verse pizza hebben wij ook een andere specialiteit rechtstreeks uit Italië, namelijk vers gedraaide pasta. We dienen verschillende soorten verse pastasalades op vanuit onze foodtruck waarbij voor iedereen een favoriet tussenzit.

We gebruiken verschillende sauzen en toppings om elk gevuld bordje te laten voldoen aan de wensen van de genodigde. Daarnaast maken we de pastabar af met heerlijk stokbrood en kruidenboter.

VERSE PASTA VERSE SAUS

De pasta wordt op traditionele wijze vers voor je bereid. Voorzien van eveneens vers bereide saus naar keuze, een pure Italiaanse verwenneri! Doordat de pasta vers is wordt de saus opgenomen door de pasta wat bij gedroogde pasta, die je in de supermarkt haalt, niet het geval is. Dit maakt de beleving van verse pasta extra intens. 

VERSCHILLENDE SOORTEN PASTA

We zetten een combinatie neer van pasta penne en tricolore fusilli. Beide soorten zijn de meest gebruikte voor koude pastasalades. Achter tricolore zit een leuk verhaal: de naam zegt het al het bestaat uit drie kleuren. Aan groene fusilli is meestal spinazie of groene brandnetel toegevoegd en aan de rode fusilli tomatenpuree. Gecombineerd met de witte variant wordt het samen de naam 'tricolore', de bijnaam van de Italiaanse vlag, rood, wit en groen.

HEERLIJKE TOPPINGS

We gebruiken drie verschillende soorten sauzen. Bolognese, Carbonara en gegrilde groente. De toppings die we hoofdzakelijk gebruiken zijn rucola, Parmezaanse kaas en verse kruiden gecombineerd met zalm, tonijn, ui, walnoten, spekjes champignons, ham blokjes en nog veel meer.

VERSE PASTA VOOR IEDEREEN

Heeft een van de genodigden een glutenallergie of voor andere ingrediënten, laat het ons dan weten dan zorgen wij voor een alternatief. Daarnaast, afhankelijk van de wensen, kunnen wij ook een speciale pasta verzorgen die i.v.m. een bepaald thema o.i.d. anders moet zijn dan ons huidige aanbod. 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via onze contact pagina.