LIVE MUZIEK VANUIT DE CARAVAN

Onze omgebouwde Buster caravan is als mobiel podium en zo goed als overal inzetbaar. Of het nou om een bedrijfsfeest of een straatfestival gaat. Bij een regenachtige dag staat zelfs een compleet bandje onder de luifel van de open geklapte caravan nog ruim droog.

Wil je een voetbalwedstrijd kunnen kijken op een groot scherm, een gezellige karaoke avond, of juist een pub-quiz organiseren? Het kan allemaal vanuit onze caravan. Daarnaast hebben wij in ons bestand een aantal getalenteerde muzikanten, variërend van achtergrond muziek tot dans, Rock & Roll en alles wat daar tussen zit. En voor ieder budget!

VOOR GROTE EN KLEINE GROEPEN

Vanuit onze caravan kunnen wij geluid verzorgen voor grote en kleine groepen maar ook als je het intiem wilt houden.

Het podium biedt ruimte aan drie tot vier muzikanten binnen en twee tot drie onder de luifel. Ruime keuze  in geluidssets, voor elk evenement een passende oplossing.

 

Tevens is het mogelijk om de vloer van het podium uit te breiden voor het plaatsen van een presentatiescherm. Er is een microfoon aanwezig welke voor meerdere doeleinden ingezet kan worden.

Het voordeel van de caravan is dat deze zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.​​

saxefoon.png

ARRANGEMENTEN

Bij elk evenement verzorgen wij minimaal één technicus,  voor  ondersteuning en  die zorg draagt voor de juiste kwaliteit van geluid en techniek.

Caravan met geluid set tot 50 personen € 450,00.
Caravan met geluid set van 50 tot 500 personen € 650,00.

Caravan met geluid set voor dag vullend programma v.a.€1450,00.
Muzikanten zijn los te boeken v.a. € 75,00 per 45 minuten.
 

VERLICHTING

Afhankelijk van de omvang van het evenement kunnen wij diverse spots, glitterballen, feest- en sfeerverlichting leveren vanaf €50,00.

MOGELIJKHEDEN MET DE CARAVAN

HUREN VAN DE MUZIEK CARAVAN

Op verzoek kunnen we diverse instrumenten (drumstel, gitaren en piano), statieven, verlichting of kabels verzorgen. Naast apparatuur hebben wij een ruime keuze uit muzikanten beschikbaar voor elk soort evenement.

Zoals je ziet zijn er ontzettend veel mogelijkheden waar je de caravan voor kunt inzetten. Heb je een idee en weet je niet of de caravan aan jouw wensen voldoet neem dan gerust contact met ons op via onze contact pagina

Extra foodtrucks tot aan een mini festival

gitaar.png
trommel.png