FOODMARKET OP LOCATIE ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

Naast onze foodtrucks verzorgen wij ook indoor food markets waarbij we onze losse units en foodtrucks inzetten. Onze koks verzorgen live cooking de lekkerste streetfood gerechten vanuit onze mobiele keukens. Wij verzorgen de gehele aankleding voor je, inclusief het meubilair en entertainment. 

Wij toveren de parkeerplaats, bedrijfshal of andere locatie om tot een mini food(truck) festival.

VERSCHILLENDE THEMA'S

party time.png

ARRANGEMENTEN OP BASIS VAN 80 PERSONEN

Van elk feest valt er iets bijzonders te maken! Voorbeeldje? Organiseer een Western themafeest. In combinatie met onze heerlijke Black Angus burgers van de Burger Boys en heerlijke tapbiertjes, Western muziek en bijpassende aankleding is jouw feest compleet.

Is Western niets voor jou maar geef je liever een Après-ski party, een Ibiza look of Boerenparty? Geef je wensen en ideeën aan ons door, we denken graag met je mee om van jouw feest een onvergetelijk moment te maken.

VOLLEDIG ZELF SAMEN TE STELLEN

drankje.png

De arrangementen worden aangeboden vanaf €49,50 p.p. Hieronder valt drie uur lang onbeperkt drank (bier, wijn & frisdrank) en twee uur lang food uitgifte met keuze uit zes verschillende mogelijkheden.

                               Bijvoorbeeld:
         hamburger - verse friet - pizza punt - flammkuchen

grootmoeders stoofpotjes - ribs en zalm - pasta's

salade & soep - dessert & ijskraam - poffertjes

saladebar - BBQ vlees

RESERVEER NU VOOR EEN FOODMARKET

De foodmarket is geheel naar eigen wens samen te stellen.

Drie uur lang onbeperkt drinken en twee uur lang keus uit zes verschillende streetfoods. Wij hanteren een minimaal aantal personen van 80 omdat wij alles graag tot in de puntjes willen verzorgen waaronder de aankleding. Moet jouw feest toch een mini-festival worden met minder mensen? Neem dan contact met ons op.

Geef je binnenkort een feest en lijkt het je leuk om een volledige foodmarket te organiseren of het uit te bereiden met een van onze andere foodtrucks? Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch via de contact pagina.

Extra foodtrucks tot aan een mini festival

vlaggetjes2.png