COCKTAILS ON WHEELS

Ben jij op zoek naar het huren van een mobiele cocktailbar op locatie? Wij hebben verschillende bars tot onze beschikking en er is altijd een die past bij jouw evenement. Dat komt omdat we met onze foodtrucks alle kanten op kunnen. Kies jij voor een bepaald thema dan  zijn daar altijd leuke cocktails bij te bedenken bij de juiste truck.

 

Naast het huren van de mobiele cocktailbar leveren wij ook glaswerk, cocktailtools, personeel, statafels en biertaps. Lijkt het jou leuk om jouw (bedrijfs)logo op onze truck te hebben? Ook dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

ZES UNIEKE COCKTAILS

Door het aanbieden van lekkere cocktails, geef je jouw evenement een stijlvolle uitstraling!

Wij hebben zes unieke festivalcocktails premixed laten samenstellen. Je hebt de keus uit: Passoa Rose, Pornstar Martini, Exotic Passion, Bounty Island, Mexican Mojito en de Conconut Brease.

Uiteraard zijn de meeste cocktails met alcohol maar  alcoholvrije cocktails serveren wij natuurlijk ook.


Ook bij ons verkrijgbaar:  verse juices & smoothiebar, een koffie & theebar, een vers fruitbar maar ook voor een Prosecco of champagnetoren trekken we alles uit de kast.

ARRANGEMENTEN 

Voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest hanteren we een uitkoop bedrag van € 650,00 voor minimaal 150 cocktails met een tijdsduur van uitgifte van twee uur (inclusief glaswerk, fruit en aankleding).

Organiseer je een kleiner feest en vind je dat cocktails niet mogen ontbreken? Neem dan contact met ons op zodat we samen je wensen kunnen bespreken.


cocktails.png
cocktail2.png

GOOD TO KNOW

VERHUUR VAN DE COCKTAILS ON WHEELS

Maak je geen zorgen over de gestelde wet- en regelgeving. Cocktails mogen namelijk op buitenevenementen en festivals wettelijk max. 15% alcohol bevatten. Door gebruik te maken van onze premixed cocktails en alcoholvrije cocktails voldoe je aan alle eisen en kan je je volledig concentreren op een goed verloop van het publieksevenement, feest, festival of..!

 

De zwak-alcohol houdende festival cocktails kunnen ter plekke in de cocktailbar afgewerkt worden door de cocktailshakers zodat het drankje met de nodige flair gepresenteerd kan worden aan het publiek. Door in te zetten op premixed cocktails op het evenement vermijdt je lange wachtrijen en foute dosering.

Wil jij een uniek feest geven voor je 30e of heb je een ander leuk jubileum te vieren waarbij bijzondere cocktails niet mogen ontbreken? Neem dan contact met ons op! Heb je andere unieke ideeën? Ook dan zijn wij heel benieuwd naar jouw verhaal! De contact pagina vind je hier!

Extra Foodtrucks tot aan een mini festival